greet vos logo
In 1983 ben ik afgestudeerd aan de docentenopleiding drama in Arnhem. Na een kortstondige periode als docent drama, ben ik op de planken ‘voor het voetlicht’ beland bij theatergroep Maccus. Dit was een professioneel jeugdtheatergezelschap in Delft. Ik ben daar zeven jaar werkzaam geweest. Daarnaast heb ik enkele jaren bij andere theatergezelschappen gespeeld, waaronder De Trust (in Amsterdam) en ook nog in enkele (jeugd)televisieseries van de VPRO, zoals ‘Hazepad 4’ en ‘Dweilen en dwalen in de tropen’.

Inmiddels werk ik al meer dan 15 jaar als actrice ter ondersteuning van trainingen, congressen, studiebijeenkomsten e.d.
In deze periode heb ik een sterke ontwikkeling doorgemaakt:
Aanvankelijk ben ik begonnen met het me simpelweg als actrice laten inhuren voor rollenspelen ter verbetering van professionele vaardigheden. Vervolgens heeft dat al doende geleid tot een verdere ambachtelijke verfijning en uitbreiding van werkvormen en methodieken.
Ten slotte heb ik gaandeweg meer zicht gekregen op het proces van menselijke interactie. Daardoor ben ik actiever gaan participeren bij het begeleiden als zodanig.

Inmiddels heb ik veel ervaring in het werken voor verschillende sectoren: met name voor zorg, welzijn, dienstverlening en onderwijs; voor leidinggevende of huisarts, ambtenaar of zorgverlener, autochtoon of allochtoon en voor individu of volle zaal. Sinds een aantal jaren werk ik ook samen met acteurs van Turkse en Marokkaanse komaf betreffende thema’s die te maken hebben met omgang in diversiteit.

‘Vanuit het hart,
niet vanuit de kruin’