greet vos logo

Heeft u iets te vieren?

Een bijzondere verjaardag, een diplomering, een pensionering, een jubileumjaar of als u een symposium organiseert. Bea gaat met de aanwezigen ter plekke in gesprek met de focus op de gelegenheid en geeft uw bijeenkomst een bijzonder tintje.

Hoe bevalt Bea?

Gemeente Renkum - Bea was te gast om de wethouder te assisteren tijdens een feestelijke bijeenkomst voor nieuwkomers, die hun inburgeringsprogramma hadden afgerond. Het thema was “Integratie en participatie”. 
“Bea's aanwezigheid bracht direct ontspanning en doorbrak de formele sfeer. Door de humorvolle benadering en het simpele taal gebruik van Bea bracht zij snel de communicatie met de zaal op gang. De aanwezige nieuwkomers reageerden spontaan en deden mee in het groepsgesprek. Door deze interactie kwamen alle deelnemers aan bod en was er een prettige sfeer van betrokkenheid en onderlinge verbinding. De aanwezigen voelden zich op hun gemak, bleven langer (na) praten en gingen met een verrast en blij gevoel weer weg. Voor iedereen een geslaagde bijeenkomst” .
Ton Fransen: beleidsmedewerker participatie Renkum.

Bij Spectrum-Elan te Arnhem was Bea aanwezig op de bijeenkomst ‘Gezamenlijk transformeren in de zorg’.
“Bea wist alle aanwezigen van de bijeenkomst te betrekken bij een muzikale finale. Op geheel eigen wijze haalde ze de hoofdpunten op uit de zaal en creëerde daar ter plekke een lied mee. Een unieke manier om de belangrijkste thema’s nog eens in herinnering te roepen en met veel energie de deelnemers ermee op pad te sturen”.
Elma van Dongen, adviseur Spectrum-Elan.

“Greet Vos, de actrice, is nagenoeg met elk onderwerp vertrouwd. Bij de briefing is ze snel to the point en weet waarop ze moet doorvragen. Ze snapt snel de impact van de boodschap die overgebracht moet worden en weet dat met finesse ook voor elkaar te krijgen”.
“In de persoon van Bea, is zij inmiddels een vaste waarde bij Rivas-zorggroep als het gaat over het indringend presenteren van serieuze onderwerpen (omgang met dementerende ouderen in complexe situaties) maar ook om op een creatieve speelse manier medewerkers en vrijwilligers letterlijk te bespelen, solo of met collega’s. Dan is het meer een cadeautje. Ze kan ongelooflijk goed improviseren en schakelen en je ziet haar in haar tekst bijna wachten op kansen om net weer een nieuwe verdiepingsslag te maken. Ze weet als actrice het publiek in het hart te raken en op een manier waarop je denkt dat je buurvrouw haar hart bij jou aan het uitstorten is. We hebben haar graag bij symposia en evenementen.
Joep Koch Manager Medische staf Specialisten Ouderengeneeskunde, Rivas zorggroep, Gorinchem.

"Zo heb ik Bea in mijn hart zitten: Met energie voor 10 en de vrolijkheid van de zon noem ik Bea Willems een heerlijk avontuur. Het is het een waarlijk genoegen om even bij haar in de buurt te mogen zijn. Met haar humor en gevatheid weet ze je te raken. Ze maakt je blij en kan je ontroeren, en als je al gaat huilen dan komt dat van het lachen. Na kennis gemaakt te hebben met haar zal je haar nooit meer vergeten. Ik kan je Bea van harte aanbevelen als je op een dag graag eens de puntjes op de i wilt zetten."

Bea als een bijzondere gast in uw midden?
Een bijzondere verjaardag, een diplomering, een pensionering, een jubileumjaar of als u een symposium organiseert. Bea gaat met de aanwezigen ter plekke in gesprek met de focus op de gelegenheid en geeft uw bijeenkomst een bijzonder tintje. “Als Bea komt dan gebeurt er echt wat. Iets dat echt is. Vrolijk en hartverwarmend. Bea speelt op de persoon in de goede zin van het woord. Ze deelt haar enthousiasme met alles en iedereen die aanwezig is. Bea geeft letterlijk en figuurlijk een heel mooi cadeau”. 
Lucia Bomert van Verbeelden en Verbinden (dagvoorzitter, artistiek leider en performer).

Ook als de vertegenwoordiger van de complimenten-brigade weet ze met treffende muzikale omlijsting erkenning en waardering via haar als spreekbuis vanuit de organisatie over te brengen. Daarnaast lachen we veel en graag met haar. Was het maar elke dag zo’n feest.  Niet aarzelen maar mee in zee gaan u zult er geen spijt van hebben”. Aldus: Joep Koch, Rivas zorggroep, Gorinchem. Als je je al wat ongemakkelijk in een groep zou voelen is Bea, dé dame, dé persoon om je op je gemak te stellen bij een bijzondere bijeenkomst of gelegenheid.
Annette van Maanen-Rivas-zorggroep.

Dementie


‘Hoe kun je beter uitleggen wat dementie is, dan door dementie te spelen.’
Meer info
Bea Willems
Bea Willems komt u graag feliciteren

Bea Willems komt
graag bij u langs!
Meer info
Strijd om de broek

Middeleeuwse tafelspelen

Als actrice werkt Greet Vos
mee aan de productie van Middeleeuwse tafelspelen
die handelen over
de Strijd om de broek.

Kijk hiervoor op: www.kunstkeetfestival.nl
De Scenemakers

Kijkt u graag naar theater-improvisaties? Bent u benieuwd naar het ontstaan van een scène, een verhaal met verrassende wendingen en hoe het zal aflopen?
Kom dan naar
Theater De Scenemakers

Meer info